Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nattens drømmer - Veiledning i livet. Kursserie over 4 kvelder

Fra 25. oktober 2023 18:00
til 6. desember 2023 21:00

Adresse: Online,

Synes du drømmer er fascinerende, men lurer på hva de betyr? Drømmene kan hjelpe oss å bearbeide episoder fra livet, gi oss innsikt og veiledning. Drømmenes rike har sitt eget symbolspråk der mye kan ligne på eventyrenes og mytenes uttrykk. Noen drømmer er ikke for å tolkes, men tas imot som en erfaring. Vi vil gå gjennom grunnleggende symboltolkning og demonstrere ulike måter å nærme seg drømmenes innhold.

Ta med dine egne drømmer og bli med! Kurset holdes online og er interaktivt med mulighet til spørsmål og delinger underveis. Vi bygger videre for hver kveld

Kurset går over 4 kvelder, onsdagene 25. oktober, 8. november, 22. november og 6. desember kl.18-21.

Ledes av Kari Helena Skogseid
som har undervist innen drømmetolkning, meditasjon, energiforståelse og terapeutisk sang og stemmebruk siden 2006. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Ann Bengtsson, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes, USA. Årene 1992 - 2019 drev hun en fulltids alternativ klinikk i Bergen sentrum. I 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet.

Pris: kr. 1600,- for alle 4 kveldene.
Påmelding er bindende fra og med 14 dager før første kurskveld.
Faktura sendes ut på epost. Du får tilsendt Zoomlink til arrangementet på forhånd.
Ved påmelding ber jeg deg fylle ut alle feltene, ikke bare de som er merket med stjerne.

Velkommen!

PåmeldingBilletter

Drømmekurs: 1.600 kr

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn