Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Påfyll og oppstart av ny Sa Re Ga sanggruppe. Fra 23.februar 2015

Innlegg fra før desember 2022


I den senere tid har jeg fått mulighet til både faglig og kreativt påfyll. Fra 5. til 8. februar var Gilles Petit, den franske sanger og musiker som jeg møtte første gang i London i 2001, igjen i Bergen. Gilles har reist mye i Østen og lært av deres sangtradisjon. Inspirerende som alltid!

14.-15. februar var Henny Heudens Mast, kjent homeopat fra Belgia i Bergen og underviste svenske og norske homeopater i klassisk homeopati. Hun er veldig kunnskapsrik og dyktig i det å se «den røde tråden» eller mønsteret i klienten som vi homeopater er så opptatt av for å kunne behandle ut fra en helhetlig tankegang. Hos oss er det ikke bare et fint begrep dette med helhetlig, men viktig for å velge riktig homeopatisk medisin. I Belgia er situasjonen nå blitt slik at det kun er leger som har lov å behandle med homeopatiske medisiner. En ganske spesiell situasjon. Henny Heudens Mast er selv ikke lege, men har lært opp mange av de almenleger og spesialister som bruker homeopatiske medisiner i sin praksis.

Utover i mars vil det være flere muligheter til å være med på sangkurs som bygger på møtepunkt mellom østlig og vestlig sangtradisjon. Det blir retreat på Ekergarden, Sotra, like utenfor Bergen.  Det vil også starte opp en ny Sa Re Ga sanggruppe som møtes på kveldstid. Oppstart er onsdag 25. mars. Det er et ønske å bygge en gruppe som etter hvert kan gå dypere inn i møte med lyd og sang. Du kan lese mer om dette under kurskalenderen. Jeg gleder meg!

Kolonne

 Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn